June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

DYREPARKEN 2017

  • 19.06.2017 kl.18:07

God mandag til dere alle! Vet dere, helgen vår gikk så utrolig fort. Både barna, Niklas og jeg har hatt det utrolig bra.
Vi storkoset oss nemlig i Dyreparken i Kristiansand hele lørdagen, sammen med faren til Niklas, søsteren til Nik og hennes to skjønne små.
Jeg var utrolig spent på hvordan det ville bli å gå gravid med bekkenløsning en hel dag i parken. Jeg kjente til tider at det var ubehagelig, men når jeg så hvor utrolig mye barna koset seg og opplevde ting, glemte jeg rett og slett litt av mine egne svangerskapsplager.

Vi ankom parken når klokken var 11:00, og reiste ikke før klokken passerte 18:00. Barna syntes det var utrolig stas å se på dyrene, show, kardemomme by osv.
Det hele toppet seg for dem med en kjøretur med Den storte dame i Kaptein Sabeltanns verden. De fikk også hilse på langemann, Pelle og Pysa, samt at vi fikk med oss en liten opptreden fra selveste Kaptein Sabeltann. Både Esthelle og Lone syntes dette var minst like stas som Adriel, Noah og Milian. Det hadde vært interessant og visst hvor mange skritt disse små barneføttene tok i løpet av denne dagen!

Barnas bestefar tok med seg alle de små en tur innom skattkammeret til Sabeltann på slutten av dagen, hvor de fikk forskjellige leker. Til og med lillegutt i magen fikk en presang, som jeg tror spesielt guttene gleder seg til at han kan bruke. Hva er vel mer stas enn å kle minstebror i en body og bukse hvor det står "Verdens yngste sjørøver". Har dere sett bildet fra tømmer-renna Nilen, som jeg la ut på instagram @lykkenermange ?
Jeg er sikker på at vi alle hadde en utrolig flott dag, og innen vi var kommet til Arendal på vei hjem så sov Niklas og de alle fem små. Jeg fliret litt for meg selv når jeg kikket på dem i speilet i bilen, og kjente at denne dagen trengte vi alle sammen.
Gode opplevelser, gir gode minner for livet :)Løveshow. Ivrige ropet de etter løven Aslan :)Brødrene på oppdagelse :)En liten pause før vi kom oss opp på Kutoppen :)

Eivind. Kjekkasen til tante og onkel:)

"Tenk å få ha sin kusine som sin beste venninne"Barnas desidert største høydepunkt for dagen!En noe sliten mamma, men en ivrig sjørøver Esthelle :)Stolt Noah-Nathaniel som turte å ta Nilen sammen med pappaen sin.

Klare for hjemreise etter en lang dag med mye moro :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits