June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Nye utfordringer som foreldre

  • 16.06.2017 kl.20:09

I dag har vi hatt en ny dag med noen nye utfordringer. I hvert fall ble det en ny opplevelse for oss som foreldre. Esthelle skulle nemlig i narkose i dag tidlig, så vi var både veldig spente og nervøse før det hele skulle foregå. Jeg kan vel si at jeg var mer våken enn sovende i natt, kun fordi jeg gruet meg så utrolig mye! Vi har _heldigvis_ aldri hatt et barn i narkose før, så for vår del fikk vi kjenne på en del følelser i dag.

Dette morsinnstinktet og farsinnstinktet er søren meg imponerende på alle måter, er dere ikke enig? Bare hvordan vi som foreldre henter frem krefter vi ikke trodde vi hadde, vi strekker oss til det ytterste kun for at våre små skal ha det så godt som overhode mulig til en hver tid. Før man blir forelder er man vandt til å ta vare på en selv, mens når man får barn inn i livet sitt forandres hele fokuset over til at så lenge barna har det bra, så får man det bra selv også. Jeg kjenner i hvert fall på det at barna kommer først, uansett hva.

Alt gikk utrolig bra i dag, og vi er utrolig takknemlig for det. Barnas bestefar stilte opp i dag, slik at både Niklas og jeg var sammen med det lille gullet vårt på sykehuset. Nå ligger alle mine fem små og sover trygt og godt i sengene sine, og jeg skal pakke og gjøre klart til i morgen. Vi har nemlig noen veldig spennende og gøyale planer for dagen vår, som jeg tenker jeg skal fortelle dere om i morgen. Jeg skal også få testet ut noe nytt som jeg er veldig spent på resultatet av! :D

Håper dere alle har hatt en fin fredag.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits