June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Vi venter på deg, lille Prins.

  • 10.06.2017 kl.19:37

Nå må jeg bare si at jeg gleder meg bare mer og mer til Melion-Marchelius skal bli født. Barna gleder seg minst like mye som Niklas og meg, og det går ikke en dag uten at vi snakker om han. I går var jeg på ultralyd hos Ebbe Grønvold i Larvik, og fikk noen helt utrolig nydelige bilder av lillegutt i magen. Han vokser helt perfekt, og er prikk lik de fem eldste. Det er jo så spennende å se hvem han er, men det er også veldig skjønt å se at han er en tro kopi av søskena sine som for øvrig er veldig søskenlike.

I kveld skal Nik og jeg gjøre klar garderoben til Melion, og bruke litt tid på klargjøringen. Esthelle har fått ny garderobe i 2. etasje, så stellekommoden er klar til å fylles opp med alt dette nydelige babytøyet i størrelse 44-56. Jeg tenker meg at jeg kommer til å vente tre-fire uker til før jeg skal vaske alle klærne, sengetøy, pledd, ammekluter osv. Snart må jeg jo også begynne å tenke på at fødebagen må pakkes. Erfaringsmessig vet jeg jo at den må stå klar mange uker før termin.
Det er deilig å tenke på at nå er alt klart til babyen kommer, for det eneste som mangler nå er barnevognen som skal hentes så fort forhandleren mottar den!

Nå kan vår lille prins egentlig bare komme når han er klar, selv om vi håper han for sin egen del blir i magehuset noen uker til så han får vokse seg stor og sterk til å møte fem stolte storesøsken med foreldre, som alle er klare til å overøse han med kjærlighet.
Følg med på instagram @lykkenermange hvor jeg kommer til å legge ut en film i løpet av kvelden..

Vi gleder oss så ubeskrivelig mye til å møte deg, lille Melion-Marchelius.


0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits