June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Familietid og stolte foreldre

  • 09.06.2017 kl.20:27

Hei på dere, og god fredag. Jeg rakk å si her om dagen at jeg skulle bli mer flink til å oppdatere, og det skal jeg absolutt være. Jeg ante bare lite om at iPhonen min hadde til plan å boikotte meg, og ikke gi meg mulighet til å redde 12 tusen bilder før den tok kvelden! Veldig kjedelig, selvom jeg heldigvis hadde noe lagret i ICloud.

Her hjemme går det strålende. Barna har hatt planleggingsdag i barnehagen denne uken, og ellers fått en veldig rolig og behagelig uke. Dessverre har Esthelle vært syk og i dårlig form, så det har vært en del nattevåk og en ekstra dose kosetid! Fascinerende det der, hvordan vi foreldre bare henter frem noen ekstra gir. Men hun er heldigvis i full fart igjen nå. I dag har vi tilbragt det aller meste av dagen inne med aktiviteter fra morgen til kveld.

Jeg må si at jeg tror vi satte ny rekord i bygging av togbane i dag, når vi til sammen var 7 ivrige arkitekter på gulvene i 2. etasje her. Adriel, Noah og Milian noe mer ivrig en Esthelle og Lone, som etterhvert heller ville leke med dukkehuset før de fant frem hårspenner og hårbøyler. Jeg og Niklas fant frem barnet i oss selv igjen, og hadde det riktig så gøy vi og!

Etter lunsj fant vi frem bøker, tegnesaker og perler. Jeg må bare få si at jeg er utrolig stolt av alle fem barna! Esthelle på 1 år har forstått blyantgrepet, og tegner til alle kunstens regler. Lone på 2 år er blitt veldig flink til å perle med småperler, og har allerede lært seg en del av fargene. Adriel på 3 år har blitt veldig flink til å fargelegge innenfor strekene, og har også begynt å skrive noen av bokstavene i navnet sitt. Milian på fem år skriver nå en rekke bokstaver, og har begynt å vise interesse for forskjellen på stor og liten bokstav. Noah på 6 år er kjempe flink til å skrive bokstaver, og en racer på å gjenkjenne tall og finne første bokstaven i ord.

-Jeg føler virkelig at barna får mye igjen av å være en stor søskenflokk, både fordi dem lærer seg dette med å gi og ta, men også at se lærer av hverandre. Vi passer jo naturligvis på at de ikke føler press fra hverandre, men vi ser også at de motiverer hverandre.

Jeg ser jo at jeg hverken har tid eller prioritering til å levere flere innlegg om dagen, med mindre jeg får gjort klart innleggene på forhånd. Nå ligger alle fem små i hver sin seng og sover søtt, og gleder seg til helgens planer! Legger ved litt bilder fra i dag❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits