June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En minnerik dag

  • 06.06.2017 kl.21:15

Hei på dere, og takk for tålmodigheten. Jeg har vært svært lite aktiv den siste uken, men håper at jeg kan være tilbake med oppdateringer nå! Jeg har jo så mye fint å blogge om egentlig, men det står mye på min energi nå om dagen. 

I hvert fall så kan jeg fortelle dere at vi har hatt en veldig fin pinse. Været har vært så som så, men heldigvis avsluttet vi pinsen i går med godt vær, og noen små kortvarige regnbyger. I går fikk både barna og vi en minnerik dag i Holmestrand, hvor vi ble invitert til min tante og onkel. Barna var helt i ekstase, og veldig imponert over utsikten hjemme hos tante og onkel. De ser nemlig utover båthavnen, havet og så lang øyet kan fryde seg! Spesielt Noah og Milian syntes det var veldig stas å få se i kikkert, og stilte onkel en haug med spørsmål.


Alle fem barna storkoset seg med leker i hagen imens Niklas og jeg senket skuldrene og koset oss riktig så mye. Etter en tur på stranden hvor barna fikk leke og vasse i vannkanten tok vi en spasertur på båthavnen før vi tok oss en is på veien opp igjen. Barna syntes det var så artig at vi kunne ta heis inne i fjellet, så det har de vel fortalt en rekke ganger i dag! Ungene er enda fascinert over at det går ann å bo så fint og nærme sjøen, og nærme så mye festligheter.

 

Jeg kan med andre ord beskrive det med at vi hadde en fantastisk dag i går! Gode tante og onkel vartet oss opp med både vafler, god grillmat og gode opplevelser som ga oss minner for livet. I går kveld la vi oss alle syv her hjemme med et smil om munnen, og ser første barna snakket om da de våknet i dag var tante Bjørg og onkel Vidar, før de ville se bilder fra gårsdagen.


 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits