June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En dag med mye blandede følelser

  • 31.05.2017 kl.19:11

I dag har jeg hatt en dag blandet av mange følelser. Jeg startet dagen med et langt møte i Sandefjord, som strakk seg over fem timer. Tikkende inn på Snapchat fikk jeg video og bilder av alle fem barna som storkoset seg hjemme i Skien sammen med Pappaen sin.

Jeg fikk en slik følelse da jeg kjørte hjem i dag, som minnet meg på hvor utrolig heldig jeg er. Jeg har nå lovet meg selv at uansett hvor tung fortiden min er, og konsekvensene den har gitt meg, så skal jeg leve livet mitt slik jeg vil ha det. Jeg har seks utrolig flotte barn som trenger meg like mye som jeg trenger dem. Vi koset oss sammen i et par timer i ettermiddag, før vi laget pannekaker til middag og spilte en runde yatzy. Det gir så vanvittig mye energi når jeg ser hvor lykkelig barna er. Det skinner i øynene dems, og de leker rundt her med et smil om munnen. Jeg kjenner på følelsen av at jeg er så glad for at vi ikke flyttet fra Skien, for nå begynner det å bli så fint her, og vi trives bare mer og mer.

I kveld ville jeg sette litt ekstra fokus på hver og en av dem, så jeg dusjet en og en, før vi pusset tennene og sang nattasang og snakket litt på sengen. Jeg blir så stolt når jeg ser hvor fine og gode barn vi oppdrar. Så mye kjærlighet og glede de gir, samtidig som de kan være noen ordentlige skjønne rampunger. I kveld blir det tidlig kvelden for oss, for i morgen tidlig blir det full fart igjen.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits