June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

HD bilde, og barna vil selv fortelle hva lillebror skal hete <3

  • 19.05.2017 kl.17:22

Som jeg skrev på instagram @lykkenermange her om dagen, så vil jeg dele bilde fra HD-live ultralyden med dere. Jeg har jo også fortalt tidligere at vi har funnet et perfekt navn til babyen, og vi har delt det med noen få i full fortrolighet. Da det dukket opp en kommentar på bloggen min her om dagen, fra en anonym leser, forsto vi raskt at det var meget dumt av oss å fortelle noen om navnet vi har valgt. Veldig kjipt at en av de få som har fått vite navnet fra oss, ikke har klart å holde det for seg selv. Spesielt når vi sitter her med ekstremt stolte storesøsken som har gledet seg veldig til å fortelle om navnet til lillebror, til leserne på mamma sin blogg.

Det fikk oss til å tenke på et helt annet navn. Vi vurderer nå å bytte navn på gutten vår, slik at vi heller kan få fortelle det selv. Vi kjenner i hvert fall på den at vi deler en del her på bloggen, og har faktisk gledet oss til å dele navnet vi elsker, vi har bare ventet på riktig tidspunkt å publisere det på.

Vi er heldigvis så trygge på oss selv, at vi ikke lar oss få innflytelse av hva andre måtte mene om de navnene vi velger for våre barn. Jeg er glad for at vi kan vi våre barn de navnene vi selv ønsker og føler er rett for våre barn, på lik linje som at vi har full forståelse for at andre velger navn vi selv ikke kunne valgt til våre barn.

Vi har snakket en del om navn her hjemme de siste dagene, og vi har funnet enda et fint dobbeltnavn vi alle liker godt, så da får vi se hva vi gjør. Ungene vil være med på å fortelle dere lesere om navnet den lille skal få, så det gleder vi oss veldig til.

Her er et bilde av den nydelige gutten vår, som enten før navnet M-M eller E-E 💙 Han er aldeles vakker, og vanvittig lik på storesøskena sine.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits