June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Babyen blir den første i Norge med dette navnet <3

  • 25.04.2017 kl.14:04

Jeg forsto tidlig i dette svangerskapet at babyen i magen måtte være en liten gutt. Tross ekstremt dårlig form de første ukene, så var guttenavnet det eneste vi var 100% sikre på. Navnet er aldeles nydelig, og faktisk blir vår sønn den første i Norge som får dette navnet, så sant det ikke er noen som gir sitt barn dette navnet. Jeg tviler egentlig på at noen i det hele tatt finner denne kombinasjonen, siden den er helt unik og egen.

Jeg kaller han til en hver tid det første navnet, og det er ordentlig vanskelig å ikke gjøre en "feil" når jeg publiserer et innlegg, da jeg fire ganger nå har måtte korrigere teksten, så jeg ikke har røpet navnet. Barna snakker hele tiden om lille M-M som vi venter på. Noah og Milian ga forresten politiet på Gardermoen en full oppdatering om at jeg har en gutt i magen, og at han skal hete M-M. Det er ikke lett for dem å skulle holde navnet hans "hemmelig" når de er oppriktig stolte og gleder seg veldig over lillebror i mammas mage.

Noe i meg vil holde på navnet enda litt til, så det tror jeg at jeg skal gjøre i hvert fall i noen dager til. Plutselig føler jeg meg klar til å dele dette unike og særdeles nydelige navnet med dere lesere ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits