June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Dette er helt utrolig

  • 21.04.2017 kl.19:10

I dag har vi hatt en effektiv og noe travel fredag. Vi startet dagen med at jentene sov unormalt lenge, og ble vekket når klokken nærmet seg 10:00.. Vi kom oss i tide til kontrollen på helsestasjonen, og alt var bare bra der. Videre måtte vi innom apoteket og noen butikker for noen ærend, før vi tok turen til fastlegen vår. Vi avsluttet dagen med å hente Milian og Adriel i barnehagen, før vi reiste hjem og laget hamburger til middag. Eller om rett skal sies, bestemte guttene middag for barna i dag. I kveld skal Niklas og jeg spise en bedre middag sammen, og feire 7,5 år som kjærester. Haha, alt som feires kan, skal feires her i huset!

Nå om dagen går det i racerfart over gulvene her hjemme. Lille Eliana-Esthelle som ikke er så liten lengre, nærmer seg åring, og vi har allerede planlagt en perfekt ettårsfeiring for minste jenta vår!

Det er veldig rart å tenke på hvor raskt dette året egentlig har gått. Så mye vi har opplevd, og gjort. Mange reiser og gode opplevelser. Fremover har vi minst like mange planer, og mye å glede oss til. Veldig herlig er det å tenke på at denne nydelige lille frøkna allerede skal bli storesøster om kort tid. Egentlig helt utrolig! Hun har begynt å si mange ord, og er en ekstremt blid jente. Familiens lille sjarmtroll! 💗

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits