June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Siste gangen jeg går gravid

  • 07.04.2017 kl.14:09

Vi er vel hjemme i Norge etter en fantastisk ferie på Gran Canaria. Vi reiste direkte hjem til svigermor i Valdres, hvor Niklas, Adriel, Esthelle og Lone ventet på oss. Det var så deilig å se barna igjen, og vi har koset oss kjempe masse så langt i dag.

Jeg sa noe til Niklas som jeg aldri har sagt før. Jeg føler at dette svangerskapet er så fantastisk. Nik fikk for første gang i natt kjenne lillegutt i magen sparke. Han var utrolig fascinert og snakket mye om følelser han ikke har sagt til meg før. Han vil dele det i eget innlegg med dere i løpet av helgen. Jeg tror jeg nå kan si at dette er siste gangen jeg går gravid. I hvert fall så lenge jeg er i tjueårene. Jeg føler at vi er komplett med seks barn nå. Nik og jeg er enige om at vi kan tenke oss et par "att-på-klatter" om 10-12 år. Noe som antageligvis ikke er noe problem i og med at jeg da fremdeles er i fertil alder. Det må vi selvfølgelig se ann når den tiden kommer. Kanskje er vi ferdig med småbarnstiden, eller kanskje passer det seg å berike familien.

For meg er det ekstremt viktig at hver og en av mine barn skal følges opp 100 prosent. Hver og en av dem skal sees, de skal få like mye kjærlighet og oppmerksomhet. De skal få anledning til å bli flinke på skolen, og jeg vil så godt jeg kan være der for dem å støtte dem opp til en god utdannelse. Jeg kommer aldri til å fortelle barna mine hva de skal bli eller ikke bli, da jeg vil at alle seks skal være lykkelig og få oppfylt sine drømmer. De skal ved hjelp av Nik og meg etableres i boligmarkedet, og de skal ha gode forutsetninger til å få et godt liv. Jeg vil aldri sitte med følelsen av at jeg ikke klarte å stille opp nok for mine barn. Hvert og ett av våre barn er ønsket, og vi vet at vi vil klare å gi dem en god oppvekst og support i livene deres.

Lykken er mange-seks❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits