June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Svangerskapsuke 18

  • 06.04.2017 kl.14:00

En nydelig start på torsdagen ved at vi alle i leiligheten klarte å forsove oss! Siden mange har spurt om hvilket hotell vi har bodd på, så kan jeg fortelle at vi nok en gang har bodd på Las Villas De Amadores som ligger med havutsikt over Amadores beach. Vi er nok litt i overkant av kresne når det gjelder valg av hotell, og syntes standarden er viktig, og at det er et rent og pent hotell. Denne reisen var det tredje gangen vi bodde på Las Villas, og kommer garantert til å gjøre det igjen.

Jeg lovet å komme med en liten oppdatering om hvordan lillegutt har det i magen. Svangerskapet går så langt utrolig bra! Vi er nå kommet inn i uke 18, og magen vokser jo nærmest for hver dag virker det som. Kroppen min elsker og gå gravid, og jeg har veldig lite plager nå. Bekkenet mitt er strøkent, og kynnerne er rolige. Jeg kan vel nesten si at kroppen har jobbet mer og mer på lag for hvert svangerskap. Heldig er jeg! Her nede i varmen har jeg fått slappe helt av, og koblet ut.

Nå sitter jeg i skrivende stund og venter på guttene mine som shopper litt med bestemoren sin. I går kveld handlet Noah og Milian en nydelig mikke mus overall til lillebror i mammas mage. De har syntes det har vært veldig stas når jeg har badet med dem, slik at lillebror også har fått seg en dukkert i vannet. Jeg blir helt rørt over hvordan de allerede inkluderer han, og snakker om lille som vokser i magen min. Jeg er sikker på at han er veldig etterlengtet, og vil i stor grad skjemmes bort av oss alle. 💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits