June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Uken som har vært + syden

  • 02.04.2017 kl.10:30

Hei og god søndag til dere alle. Det har blitt noen dager siden forrige oppdatering, og det føles helt greit. Det har foregått veldig mye rundt oss, og vi har hatt behov for å ta oss ekstra godt av guttene våre som er i sorg. De to eldste guttene våre har mistet en nær venn i en ulykke, og en annen venn av dem ligger fremdeles på sykehuset. Det føles utrolig uvirkelig, og veldig urettferdig! Det er ikke lett for et lite barn og forstå når det kun føles utrolig sårt.

Uken som har vært har fylt seg opp med både sykdom og det som er. Ikke bare ble pusen vår barbert av Vetrinæren fordi han hadde noen floker vi ikke klarte å gre ut, men jeg ble helt slått ut av en heftig streptokokk halsbetennelse med høy feber, og var veldig redd for at det skulle gjøre slik at vi ikke kunne reise til syden som planlagt. Jeg tør ikke tenke på hvor skuffet guttene hadde blitt om vi måtte blitt hjemme. Jeg hadde så høy feber at kynnerne i magen levde sitt eget liv, og det ikke var sjans til å kjenne liv fra babyen i magen. Det var derfor utrolig godt at jeg hadde time til kontroll før vi skulle reise til syden. Lille i magen vokser som han skal, og viser kun tegn på at han trives og har det veldig bra!

Vi storkoser oss på Gran Canaria, de to eldste guttene og jeg. Vi reiser sammen med svigermor og lillesøsteren til Niklas. Reisen ned hit gikk veldig fint, selvom det var litt kjedelig å starte dagen grytidlig med politiet på Gardermoen. Men det var veldig godt å se at systemet i landet vårt fungerer, og at ens egen sikkerhet er god! Jeg forteller mer om dette senere ;)

Det er helt uvirkelig at jeg har reist fra en liten baby på 11 måneder. Jeg snakker med Esthelle på FaceTime flere ganger om dagen, og hun smiler, ler og sier mamma til meg. De første gangene begynte hun å gråte når hun hørte stemmen min, men nå virker det som hun bare koser seg sammen med pappaen, Lone og Adriel. Jeg trengte virkelig å koble litt av fra hverdagen nå, og guttene har også veldig godt av et lite avbrekk. Vi syntes det er veldig viktig å se hver og en av barna våre, og siden vi har muligheten til å reise en del, så er det veldig godt for barna å få reise litt alene med oss foreldrene samtidig som det er veldig godt for oss alle de gangene vi reiser på ferie hele gjengen. I fjor var vi hele gjengen i Thailand i tre uker, og i år skal vi til middelhavet. Jeg kommer tilbake litt senere i dag, med en gravidoppdatering, og jeg tror jeg kommer til å dele navnet til babyen snart, siden guttene stolt forteller det til de fleste vi møter! "Mamma har en liten gutt i magen som skal hete..." :D

Følg oss gjerne på Instagram @Lykkenermange hvor jeg har anledning til å oppdatere oftere.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits