June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Jeg sovnet på lekeplassen med barna

  • 24.03.2017 kl.19:55

Hei på dere.

Denne uken har nærmest flydd avgårde for oss, samtidig som vi har fått unna en hel masse. Jeg har fått vært på kontroll hos jordmor, hos politiet, gjennomført noen viktige møter som blant annet med advokaten vår, men viktigst av alt har jeg koset meg med mine fem skjønne og Niklas. Her om dagen la vi alt til side, og gikk oss en lang tur. Niklas, jentene og jeg. Vi kjøpte oss en god lunsj og satt oss på en benk her i nærheten. Til slutt avsluttet vi turen med et stopp på lekeplassen her i feltet. Fy søren for en innsats noen av de her i området gjør for at barna her skal ha en trygg og fin lekeplass å få leke ved. Vi har et veldig godt nabolag!

Det var så deilig å sitte i solen imens Esthelle slappet av i vognen, og Lone lekte i sanden. Å nei, her skal frøken leke og kose seg imens vi skal se på. -JEG klarer alt selv nå, og JEG skal ikke ha hjelp!- akkurat slik er det for vår lille bestemte toåring nå om dagen.

Jeg satt så godt inntil Niklas på benken at jeg sovnet et lite øyeblikk med solen i fjeset. Ting begynner å falle på plass i forhold til det jeg står i nå om dagen, og jeg føler endelig at jeg har gjort det fullstendig riktig. Jeg forteller meg selv ofte hvor viktig det er for samfunnet, men også hvorfor det er viktig for meg selv som mamma og som bare June.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits