24 år & gravid med NR.6 - Lykken Er Mange

Pappapost: Blått eller rosa? Jeg får nå avsløre kjønnet

  • 19.03.2017 kl.10:00

/samarbeid/

God søndag til dere alle. På fredag var det tid for nok en ultralyd av den lille i magen, og både June og jeg var super spente. Ettersom hvordan June er om dagen, og hvordan hun er å leve sammen med har jeg vært hundre prosent sikker på hvilket kjønn babyen vi venter har.
Det var derfor ekstremt artig at vi på denne ultralyden fikk vite med 100% sikkerhet hva vi venter denne gangen. Vi kjørte direkte til
Knerten&Karoline sin butikk i Stokke, hvor JEG fikk ansvaret for de første innkjøpene. Jeg fikk god hjelp fra Lone-Leandra, som gleder seg veldig til å bli storesøster igjen. Jeg syntes faktisk det var artig denne gangen, for de har så mye fint å velge i blant, og nå har jeg stålkontroll på hva slags klær June liker og kle den nyfødte i.

June får i samarbeid med Knerten&Karoline dele ut en rabattkode som gir dere lesere 30% avslag på absolutt alt babyklær i størrelse 50-74. Bruk koden: Baby30
I tillegg kan man bruke koden: JuneM20 for å få
20% rabatt i resten av nettbutikken. Tilbudene gjelder t.o.m. 22.03.2017

Noe jeg syntes er helt supert, og vil tipse dere andre vordende foreldre om, er
gravidetilbudet til Knerten&Karoline, hvor man som gravid får en egen rabattkode som gir 30% avslag på babyklær t.o.m størrelse 74 i nettbutikken. Tilbudet gjelder da frem til 6 mnd. etter termindato. Meld dere på ved å sende mail med navn og termindato til gravid@knertenogkaroline.no -Tips gjerne familie og venner ;)

Nå lurer dere nok sikkert på om det er en liten gutt eller ei lita jente vi venter, så jeg kan som en meget stolt "hanefar" si at vi kjører blå avdeling denne gang, og gleder oss vanvittig mye til å bli foreldre til en perfekt liten prins i august. 

-Niklas0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits