June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Hele familien på langtur

  • 18.03.2017 kl.16:14

Fy søren for en utrolig nydelig dag! Jeg våknet kvart på 10 i dag, med en smørblid Esthelle. Niklas og de fire andre barna var nede og spiste frokost, og ventet på at vi to siste skulle komme ramlende. Vi hadde nemlig pakket i går, og var mer enn klare for og reise oppover til Valdres hvor vi skal være til i morgen.

Kjøreturen hver vei tar omlag 4 timer med et stopp midtveis. Barna elsker og kjøre bil, og de pleier å sove litt, synge og koser seg! I dag stoppet vi på Vik, hvor vi spiste boller og drakk sjokolademelk ;)

Esthelle og Lone syntes det er så kult å kjøre bil når guttene er med, for de to eldste sitter bakerst slik at jentene ser dem. Nydelige Adriel står for underholdningen dersom søstrene begynner å bli litt lei. Noen sanger og et eventyr så er stemningen tipp topp igjen. For oss finnes det ikke noe som er bedre enn å høre fem små som ler og koser seg sammen.

Vi har i dag på veien diskutert litt dette med bilbytte. Når babyen kommer i august, trenger vi jo egentlig en større bil, men jeg ser virkelig ikke for meg selv i en større bil enn de vi har nå! Vi har i dag to syvsetere, en Touran og en Sharan. Da jeg gikk gravid med Esthelle kjøpte vi en helt ny vw Sharan, hvor alle fem setene baki har ISO-fix feste, og det er god plass til tre seter i bredden på den midterste raden i bilen. Det er også god plass på de to bakerste setene. Det er forsåvidt plass til tre seter i bredden i Touranen som vi har også, men der er det ikke iso-fix i alle setene baki, og generelt mye dårligere plass enn i Sharan. Å få med seg barnevogn når alle syv setene er oppe i Touran er helt umulig. Jeg har virkelig lagt en elsk for sharanen min, så jeg tviler sterkt på at den blir byttet ut. Den er vanvittig sikker, firehjulstrekk og har så langt bringet familien vår trygt frem dit vi ønsker. Det får i såfall bli Touranen som blir byttet ut!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits