June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Fem ting dere ikke visste om June-Maria

  • 17.03.2017 kl.07:03

God fredagsmorgen til dere. Siden det er en stund siden jeg laget en lignende liste, har jeg lyst til å gjøre det igjen i dag. Så her kommer det fem ting dere ikke visste om meg;

1. Jeg takler ikke å spise tørt brød, og naturligvis serverer jeg ikke barna mine det heller. Vi må ha et nytt brød for hver dag!

2. Jeg føler meg langt mer selvsikker som mamma, enn som "bare" June. Når jeg er med barna mine er jeg trygg, imens når jeg er alene føler jeg meg annerledes.

3. Jeg har vanvittig flyskrekk. De høye lydene og vibreringen gjør meg uvel, og for hvert barn jeg har født, desto mer og mer redd for å fly har jeg blitt!

4. Som barn ville jeg ikke reise til syden. Jeg husker kun at jeg var på Kreta som 8-åring, og Mallorca som 12-åring. Derimot i voksen alder elsker jeg å reise med mine egne barn, og la de få oppleve andre land. Jeg kunne lett bodd i syden et år, men på grunn av oppfølging av hjertebarnet vårt, skole og jobb så er det ikke aktuelt!

5. Da jeg var ferdig med videregående skulle jeg egentlig reise til Thailand, og jobbe som resepsjonist og reiseleder. Men jeg ble gravid med Noah-Nathaniel og hadde det altfor trygt og godt hjemme sammen med Niklas til at jeg ville reise fra han.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits