June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Bestefar Roger

  • 13.03.2017 kl.19:12

Jeg har så lyst til å skryte litt av barnas bestemor og "bestefar Roger" i Valdres. De to er unike for oss, og stiller virkelig opp på alle mulige måter. Dagen før visning sto det igjen en del småting som skulle gjøres klart, og Roger stilte opp en hel dag og kveld hvor han hjalp oss! Siden eldstegutten vår trenger litt trening på å kunne være litt borte fra Niklas og meg, så foreslo de at Noah kunne få komme til dem noen dager alene. Vi møtte Roger i Sandvika på torsdag, slik at vi skulle slippe å kjøre hele veien opp.

De to første kveldene gråt gullet litt før leggetid, fordi han savnet oss her hjemme. De neste dagene nå har gått utrolig bra, og han virkelig koser seg! I mens bestemor er på jobb, får han kose seg hjemme med bestefar Roger. Jeg får daglig bilder av gullet vårt, og det er ikke tvil om at han har det bra! I dag fikk jeg tilsendt et bilde hvor han har laget en snømann.

Jeg merker mer og mer at det er ikke bare Noah som har godt av å trene på litt avstand. Både Niklas og jeg har godt av å lære oss og la barna være litt borte hos besteforeldrene sine, så det er godt for oss at vi har enestående besteforeldre i Valdres 💗

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits