June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Jeg bestilte time til abort

  • 13.03.2017 kl.15:09

Skal jeg fortelle dere en ting jeg ikke er stolt over i dag, og egentlig angrer ufattelig mye på? Et par dager etter jeg fikk vite at jeg var gravid igjen, ringte jeg til gynekologen/fødselsoverlegen som følger meg i mine svangerskap. Jeg var usikker på om jeg ville klare å fullføre dette svangerskapet sånn som ting er nå. Ikke fordi at jeg ikke skulle klare ansvaret og det å gå gravid, men jeg var redd for at noe kunne gå galt på grunn av stress, og at babyen kunne bli født ekstremt prematurt fordi jeg hadde det stressende. Jeg hadde en tøff julehøytid, og var veldig sliten da jeg den 03.januar 2017 sto med en knall positiv test i hånden.

Jeg fikk time allerede samme dag som jeg ringte, hvor jeg brøt sammen. Jeg fortalte om alt jeg går igjennom nå om dagen, og hvilket modig valg jeg har tatt for å få en rettferdighet i livet mitt. Svaret var klart; jeg ble frarådet på det sterkeste, det var absolutt ikke meg å kunne utføre en abort. Hverken jeg hadde hatt godt av det, barnet hadde ikke hatt godt av det, så hvem skulle det da vært godt for? Jeg fikk høre at om det er noen som klarte å bære frem et barn i denne situasjonen, så er det meg. Jeg er en utrolig sterk jente. Barnet i magen har vi ønsket oss, og alt ligger til rette for at familien vår kan bli større. Ultralyden ble tatt, og jeg var 100 prosent sikker med det samme. Selvfølgelig skal jeg ha babyen min, og det finnes ikke tvil om at jeg skal klare det. Det lille nydelig menneske som vokser i magen min, skal jeg kjempe for. Jeg skal oppfostre det, og gi barnet en oppvekst full av kjærlighet.

Allerede etter den timen kjente jeg det: Aldri i mitt liv om jeg kunne tatt abort. Både fastlegen og jordmoren min støtter meg fullt i det jeg står i nå, og det finnes ikke tvil om at jeg har tatt mange riktige valg. Jeg er så takknemlig for at jeg har så mange rundt meg som støtter meg, og som minner meg på hvor sterk jeg er. Jeg har allerede fått et så sterkt morsinnstinkt for det lille vesenet som spirer og gror i magen min, at det er vanskelig å sette ord på. Vi gleder oss enormt mye til å møte babyen, og den lille er så høyt elsket at jeg føler meg så velsignet. 💗

Hva Niklas tenkte og hvordan han reagerte da jeg nevnte stille og forsiktig ordet abort, har han lyst til å fortelle dere om i et eget innlegg, så det kommer snart.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits