June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Livstegn fra den lille?

  • 10.03.2017 kl.19:05

Jeg har allerede i noen dager nå kjent liv fra den lille som vokser i et enormt tempo. Jeg trodde først jeg kjente feil for den første gangen var i søvne. Jeg våknet med et stort smil om munnen og skjønte fort at det var ikke noe jeg drømte eller innbilte meg, men det var faktisk den lille i magen som sparket.

Jeg fikk følelsen av at h'n forsøkte å signalisere at "Halo mamma, jeg lever og jeg har det veldig trygt og bra".

Jeg ble helt i hundre og dultet til Niklas. Hans svar var "ja i den sorte boken min står det at det var i uke 13 du har kjent spark med alle sammen." -Han og den sorte boken sin hvor han skriver ned høydepunkt og oppturer med barna. Det var ganske spesielt, for den dagen hadde Niklas og jeg et gift i fem og et halvt år, så det var en spesiell dag for oss.

Nå kjenner jeg liv enten jeg sitter eller ligger, og jeg elsker det. I stad når jeg satt i badekaret kjente jeg masse aktivitet, og jeg blir like stolt hver gang. Selvom jeg har opplevd dette fem ganger før, så er det like spesielt og stort hver gang. Det er en helt vanvittig følelse som jeg egentlig ikke klarer å beskrive hvordan føles. Det eneste jeg kan sammenligne det med på dette stadiet er som en liten fiskehale som spreller. Om noen uker får barna og pappaen også kjenne, noe de gleder seg veldig til. Sparkene endrer seg til mer kraftige før de mot slutten skal bli seige dult og romsteringer. Det eneste jeg syntes har vært direkte ubehagelig var de gangene Esthelle veltet seg rundt fra seteleie til hodeleie. Det var direkte ekkelt, og jeg ble fysisk uvel av det.

Nå skal jeg ligge på sofaen når alle barna er i seng, og håpe den lille vil vise litt livstegn fra seg ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits