June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Svangerskaps oppdatering: uke 14!

  • 09.03.2017 kl.20:26

I dag satt Milian lenge og koset med magen min på pleddet foran peisen, og han spurte med sin vakre, skjønne stemme "du mamma? Kjenner h'n om jeg susser og stryker deg på magen?" Jeg forklarte han at nå er den lille så stor at h'n kjenner berøring fra utsiden av magen min. Jeg forklarte også at om babyen ligger i "feil" leie under ultralyden, så tar doktoren og dunker litt forsiktig på magen min med apparatet sitt, så flytter den lille på seg.

Han ble så fascinert og ville prøve å dulte forsiktig på magen min. I morgen skal jeg legge ut et klipp av Milian som synger nattasang for babyen i magen, så hvis dere vil få det med dere, så følg med på Instagram @Lykkenermange

Det har først gått opp for meg nå de siste dagene, hva vi faktisk venter oss. Jeg har jo vist i mange uker nå at jeg skal bli mamma igjen, men det er noe med det at når det går i hundre om dagene, formen har vært helt vanvittig bedriten, så har jeg svevd gjennom dagene. Jeg har så langt dette svangerskapet gått ned 8 kilo, og svelger fremdeles innpå med næringsdrikker fra apoteket.

Å ha hyperemesis er virkelig krevende, men jeg har lært meg hvordan jeg fungerer med det. Jeg syntes vanlig svangerskapskvalme var pyton, men de fire siste gangene har jeg hatt ekstrem kvalme, og virkelig fått kjenne det! Rundt klokken 02 og 05 hver eneste natt så sitter jeg på sengekanten og spiser et par knekkebrød med -KAVIAR med gulost oppå-! Oh Yes. Kaviar av alle ting! Høres nok ikke veldig fristende ut, men jeg har funnet ut at den kombinasjonen gjør susen for meg. Før i tiden så var jo kaviar et ordentlig godt tips mot sjøsyke, så derfor fant jeg ut det for noen svangerskap siden, at det er søren meg noe i det! Jeg spiser smått gjennom hele døgnet, og tro det eller ei, så fungerer det å bruke litt energi for å få litt energi. Frisk luft er gull! Vekkerklokke, lukter og stress er utløsende faktorer, som får meg til å henge over toalettet.

Uansett, vi er nå i svangerskapets 14 uke. Den lille vokser perfekt, og følger sine mål. Jeg får utrolig god oppfølging hos Ebbe Grønvold i Larvik, noe som er betryggende for meg. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; jeg hadde ikke gått gravid om jeg ikke viste at jeg kunne få ha oppfølging hos han.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits