June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

-Frøken skal ikke- for første gang hos tannlegen

  • 07.03.2017 kl.08:15

God tirsdags morgen. Nå hører jeg det flires og lekes nede fra første etasje, noe som er fantastisk å ligge og høre på. Jeg glemmer faktisk det jeg skal når jeg ligger lengre enn resten av gjengen, nemlig hente et par timer ekstra søvn.

I går var det tid for Lone-Leandra sin første tur til tannlegen. Hun ble henvist allerede nå som toåring siden hun har hjertefeil, og spiser lite men veldig ofte. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå, da vi har en frøken som vet hva hun absolutt ikke vil. Hun pusset tennene før vi reiste og var i kjempe humør da vi kom frem. Hun har jo vært med brødrene sine, så hun vet godt hva tannlege er.

Når vi skulle melde i fra i skranken at vi var kommet, sa hun stolt navnet sitt selv, og sa selvfølgelig i fra at hun hadde med seg både mammaen, pappaen og Esthelle. Jeg må bare si det, timen gikk strålende, null hull, og hun fikk til og med med seg en premie etter timen, en liten ring som hun viser frem til alle. Det er så herlig, for det er liksom en tid for alt. Uansett når jeg har fem barn (snart seks), så er det like spesielt hver gang. Barna skal oppleve noe for første gang, og de alle får sine opplevelser. Jeg syntes det er veldig spesielt, og liker å være med på alle slike ting barna skal på. Bare om det er en tur til tannlegen eller en vektkontroll på helsestasjonen så syntes jeg det er stas å følge opp barna mine.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits