June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Love makes family

  • 03.03.2017 kl.18:42

Hei på dere. Håper dere har hatt en like fin fredag som oss. Vi har storkoset oss med familien vår i Valdres, og tok turen til Åsemyren hvor vi tente bål, aket og koset oss i noen timer i nydelig vær.

Til barnas store glede er det jo masse snø her, i stor kontrast til hjemme hvor vi ikke hadde noe da vi reiste avgårde! Vi har siden i går blitt vartet opp hos svigermor, og skal nyte kvalitetstid. Jeg har ofte hørt og lest ordtaket "love makes family", men må sannelig si at "family makes real love" er vel så viktig.

Jeg kjenner veldig på akkurat dette nå om dagen, og er så ufattelig stolt for at jeg er den jeg er i dag, med så mange flotte barn. Jeg tør faktisk ikke tenke på hvordan mitt liv hadde vært om jeg ikke hadde truffet Niklas, og vi sammen hadde fått vår egne familie. Kort fortalt så er familie for meg, mennesker som lever sammen, elsker hverandre, og som beskytter hverandre mot det som er vondt. Man svikter hverandre ikke, og man ber ikke menneskene man er glad i holde kjeft om en sannhet, for å beskytte ulvene. -Ja dere forstår nok at dette har litt i sammenheng med forrige innlegg, og det kan jeg fortelle dere. Jeg er alvorlig sveket av menneskene som skulle beskytte meg og gi meg kjærlighet. Jeg har på den harde og brutalt urettferdige måten fått kjenne på hva jeg i hvert fall aldri kunne klart å gjøre mot de jeg elsker.

-Love makes family and family makes real love-

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits