June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Dette helvete jeg står i nå, unner jeg ingen

  • 28.02.2017 kl.20:41

Hei og hopp dere! Fra å starte dagen med hormonutbrudd, til å bli en nervøs mamma på sykehuset for å sjekke hjertet til Milian-Mattheus til nå å være verdens lykkeligste, har jeg det søren meg bra ;) Ultralyden av hjertet til Milian viste at vår skjønne femåring også er hjertefrisk, så nå er alle fem barna sjekket for hjertefeil, og vi kan nå si at søskena til det spesielle hjertebarnet vårt er erklært hjertefriske. Til dere som har sett innlegget mitt på Instagram @Lykkenermange i kveld, så lover jeg å komme med en oppdatering så snart jeg kan det. Det eneste jeg kan si nå er at jeg går i gjennom et helvete jeg ikke hadde unnet min verste fiende en gang. Jeg må fokusere på å være sterk nå, for å bevare meg selv i denne tunge perioden. Beklager at det blir litt "lukket" snakk, men jeg lover en oppdatering når tiden er inne.

I skrivende stund står Nik på kjøkkenet og lager kveldsmat. Hysj hysj, men min gravidefys bestilte taco for tredje gang siden fredag! Som det sies, når man har hyperemesis gravidarum, så er all mat god mat! Jeg kan vel pent si noe jeg aldri har sagt før, men jeg er avhengig av Niklas nå når formen er elendig, og ting er så opprivende og tøft som det er. Jeg er også veldig glad for å ha så gode venner rundt meg nå, og spesielt svigermor og søstrene til Niklas som alltid er her for oss!

OK, så ble det litt mye følelser i dette innlegget. Men det må jo være lov når jeg først av alt svinger fra å være super hormonell, til å få kjenne på hele følelsesregisteret om igjen og om igjen i løpet av en dag.

June-Maria

2 Kommentarer

Victoria Larsen

28.02.2017 kl. 20:55
Huff, det høres ikke bra ut.. Varme tanker <3

Anna

28.02.2017 kl. 22:21
Sender gode tanker :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits