June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Vi har fått vite kjønnet i dag!

  • 27.02.2017 kl.18:38

I dag har jeg hatt en veldig rar dag. Niklas sto opp med barna og jeg sov et par timer lengre en resten av gjengen. Når guttene var levert i barnehagen fikk jeg servert frokost/lunsj før jeg gikk for å stelle meg.

Vi har nemlig vært på ultralyd og sett på den lille i magen min, og jeg syntes det er så fascinerende at jeg har ikke ord! Den lille vinket til oss, og jeg ble så utrolig rørt. Jeg klarer ikke forså at jeg er så heldig for sjette gang. Et lite menneske som utvikles og som var dobbelt så stor i dag, som det var forrige gang. Jeg er så takknemlig for at jeg blir så godt fulgt opp, og passet på i graviditeten. I april skal vi også på Riksen for å sjekke den lille for hjertefeil, så vi gruer oss egentlig til det. Siden Lone er født med hjertefeil, så er det rutine å sjekke søsken også :)

Vi fikk også vite kjønnet på vår vakre lille skapning. Lone var med i dag, så hun gikk høre det, og snakket om det på vei hjem. Vi har fortalt guttene det, og de jublet! Hvilket kjønn den lille har vil vi holde for oss selv litt, men jeg forteller det plutselig! <3

1 Kommentar

02.03.2017 kl. 23:42
Dette ser ut som en gutt😊ser hvertfal ut som det er no mellom bena der😆

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits