24 år & gravid med NR.6 - Lykken Er Mange

Eksklusiv rabattkode gir 40% rabatt på en mengde ulltøy hos Knerten&Karoline

  • 19.02.2017 kl.11:00

/samarbeid/

Jeg har vært mamma i over seks år nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at ulltøy er noe vi har stort forbruk av. For meg er det viktig at det  er tøy som holder det  de er laget for, og ikke minst at det er ulltøy barna med glede tar på seg. For tro meg når jeg sier det, det finnes masse dyrt ulltøy på markedet som klør, ryker i stykker i lek, og som både stivner og krymper i vask, uansett hvor flink man er til å bruke riktig vaskemiddel og korrekt program på vaskemaskin.

Knerten&Karoline har fått inn masse godt ulltøy fra Salto Children Clothes, nemlig klær i 100% merinoull. Ikke bare er det designet i Tønsberg (som var min hjemby i mange år) men jeg har i samarbeid med Knerten&Karoline fått gleden av å gi dere en rabattkode som gir hele 40% avslag på en mengde ulltøy, også fra Salto Children Clothes! Tilbudet gjelder frem til onsdag 22.02.2017 Bruk koden: ULL40 -Sjekk ut kurven HER.
Mine barn har favorisert ulltøyet fra Hust & Claire og Salto, nettopp fordi at det klør ikke, og det er like godt å ha på seg inne, som det er å ha på seg under ytterklærne.

Legger ved noen bilder av Lone-Leandra i ull fra Salto Children Clothes.
0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits