KNIP IGJEN DA FOR FAEN!! |..Tisset jeg virkelig på meg på kjøpesenteret!!?..|

  • 17.02.2016, 14:02

Det er onsdag morgen. Jeg befinner meg på et kjøpesenter som myldrer av mennesker. Jeg er trøtt og sliten, bekkenet krangler og jeg vil egentlig bare komme meg hjem igjen fortest mulig! Jeg kjenner at jeg egentlig må tisse. En liten, vilter tulle har snart turnet til seg en medalje. Rundt og rundt, dunk, dunk. Urinblæra mi tar støyten.

Jeg vet at for å komme meg til doen så må jeg gakke denne gravide kroppen gjennom hele senteret. Jeg tar en rask og enkel beslutning: Det får vente, jeg tar toalettbesøket på vei ut av senteret. Det tar ikke lang tid før jeg forstår at dette er en av de dummeste beslutningene jeg har tatt på lenge! Selvfølgelig skal det skje, midt i køen! Et hersens nys trenger seg på, bygger seg oppover. Jeg klyper igjen neseborene for å holde nyset igjen, kjemper en stille og innbitt kamp mot meg selv. Jeg tør ikke å se mot lyset, livende redd for at nyset skal komme.

Jeg rykker stadig framover i køen, nærmere og nærmere kassadamen, og dermed også nærmere toalettet. Men nå, nå kommer tanken: Ikke la forkjølelsen seire, ikke nys! Det eneste jeg må fokusere på er: SE TIL Å KNIPE IGJEN FOR FAEN, ELLERS TISSER DU PÅ DEG! Her i køen kommer det til å skje, foran så mange mennesker!

Det er så naivt, så utrolig mye lettere tenkt enn gjort ... Jeg må legge fra meg varene ved disken da det er min tur, jeg beklager meg til kassadamen og haster av sted. Toalettet, skriker det inni meg. Kom deg fram til toalettet før det er for sent!

Jeg regner med at hver eneste gravide kvinne og hver eneste kvinne som noen gang har vært gravid kan kjenne seg igjen i denne lille solskinnshistorien. Kanskje ikke vært like uheldig som jeg var på senteret, men allikevel...

Noen ganger er det også slik at du ikke vet at det kommer. Du regner med et uskyldig lite nys, men ender opp med en flau lekkasje og et nys. Men hallo! Hvorfor skal det være tabu å innrømme at man tisser på seg rett som det er når man går gravid? Ikke fordi det er så jækla kult å lekke når man nyser eller hoster altså, for det kan jeg love at det ikke er. Men hvorfor skjer det? Jo, fordi man går rundt og bærer på noe som tynger mot urinblæra, fordi man bærer på et menneske som rett som det er skal ta medalje i både turning, stafett og hopp!

Men det er nettopp disse medaljene som gjør at mor og barn kommer nærmere hverandre, overlev litt lekkasje sånn som alle andre gravide også gjør! Så hvorfor ikke: Stå på jenta mi, jeg heier på deg! Voks deg stor og sterk her inne, jeg skal nok tåle noen lekkasjer! Vi får oss i hvert fall noe å le av når du blir eldre. Noen ganger er det bare ubegripelig fort gjort å glemme å knipe igjen når man må nyse. Midt i køen på kjøpesenteret for eksempel!

6 Kommentarer

Madiken

17.02.2016 kl. 14:18
Hahaha for et morsomt innlegg. Elsker når du skriver sånne personlige og litt "kleine" innlegg. Flauser opplever vi alle, og godt man har selvironi, sier jeg :-) Hilsen trofast leser.

Småbarnsmor

17.02.2016 kl. 14:45
Haha! Kjenner meg godt igjen! Men det er fremdeles problemer nå over 1 år etter fødsel! Kommer det en skikkelig nys og jeg glemmer å knipe kan det fort lekke selv om jeg i utgangspunktet ikke måtte tisse. Det samme kan også skje om jeg får en hostebye....

Huff! Alt vi mødre må igjennom :p

Iselin

17.02.2016 kl. 17:59
Kjenne meg på en måte igjen. Har ikke tisset på meg under noen av mine svangerskap, men husker hvordan det var å være høygravid på et senter. Jeg måtte tisse før jeg dro hjemmefra, og jeg måtte passe på å parkere nærmest en inngang med toalett - fordi det måtte jeg besøke så fort jeg hadde parkert. Så måtte jeg raske meg igjennom senteret, fordi jeg måtte rekke frem til toalettet som var i mitten av senteret å. Gravidblære er noe dritt! Haha! Må tisse hele tiden. Helt håpløst å være noe annet sted en hjemme da. Og grusomt å hente i bhg når ungen får trassanfall og man holder på å tisse på seg. Huff, ikke alt meg graviditet er så vakkert. Hehe

Marlene

17.02.2016 kl. 19:11
Haha, tidligere i svangerskapet var det ikke til å unngå, en nys eller litt kraftig host, vips så hadde jeg tisset litt på meg, heldig for meg så skjedde det bare hjemme, og overaskende nok har det ikke skjedd på kanskje 1 1/2 måned nå, og nå er jeg 2 dager på overtid, var veldig forberedt på at det ville bli værre, men det har det ikke blitt, men etter fødselen blir det vel noe annet :) haha, kanskje meg som er litt rar, men er ikke så veldig flau over det, syntes det er ganske naturlig egentlig, men nå har det ikke skjedd blandt folk enda heller da, det hadde nok vært verre

Bleier og bøker

19.02.2016 kl. 16:49
Haha! Har hatt sÅ mange nestenulykker tidligere i svangerskapet! Heldigvis sparker han mer utover, så blæren er ikke fullt så utsatt. Enn så lenge. Forberedt på at faren blir adskillig mye større i tredje trimester.

Bleier og bøker

19.02.2016 kl. 16:52
Haha! Hadde sÅ mange nestenulykker tidlig i svangerskapet! Heldigvis sparker han mer utover, så blæren er ikke så utsatt. Enn så lenge. Regner med det blir verre i tredje trimester.

Skriv en ny kommentar

Om meg

June-Maria

Sammen med min ektemann Niklas, har jeg fått 6 små barn, fire gutter og to jenter som er født i 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 & 2017! Jeg skriver om livet som ung mor til mange små. For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på; junemaria-sr@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits